googlef861baca2096afea.html UA-79846156-1

Het staat in de sterren geschreven - Blog - Leukermet2.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het staat in de sterren geschreven

Gepubliceerd door in dagboek ·
GOD SPREEKT VANUIT DE HEMEL
 
“God spreekt vanuit de hemel” of “Het staat in de sterren geschreven” is een verhandeling over de evolutie van het menselijk denkvermogen. De dierlijke mens is door de eeuwen heen geëvolueerd naar een intellectueel denkvermogen. Deze evolutie is zeker niet het einde. De sterren tonen ons hoe wij zijn geëvolueerd van instinct naar intellect. Ze wijzen tevens op een komende evolutie van intellect naar het intuïtie. Meer nog, de mensheid zal verder evolueren naar een nog hoger denkvermogen: het Triadisch Denkvermogen.

Dat de mensheid wordt bepaald door de microkosmos (bacteriën, virussen ...) wordt door iedereen aangenomen. Maar velen fronsen hun wenkbrauwen als ze horen dat de mensheid ook wordt bepaald door de macrokosmos (planeten, zonnestelsel, hemellichamen …). Het boek toont aan hoe de mens tussen beide werelden staat en hoe hij verantwoordelijk is voor wat er op deze planeet gebeurt.
 
Ook wordt verteld hoe de toekomst er uit ziet voor onze planeet. Wat kan worden gedaan om een oplossing te vinden voor de vele wereldproblemen, economische problemen, verkeerssituaties, psychische ziekten, relatieproblemen, noem maar op ... Alles is energie en wat wij op aarde ervaren is een gevolg van 7 kosmische stralen, uitgezonden vanuit Polaris, Sirius en de Grote Beer. De dierenriemtekens vertellen het ons. Het staat werkelijk in de sterren geschreven.
 
Stefaan Werbrouck is heel kritisch tegenover de astrologie zoals die door vele astrologen wordt toegepast. Toch toont hij aan hoe astrologie als een wetenschap kan worden gezien en daarom niet zo maar in de vergetelheid mag worden geworpen. Hij legt verbanden tussen astronomie, astrologie en Griekse mythologie.
 
Men kan ook een lezing over zijn visie bijwonen. Meestal worden deze esoterische lezingen voor specifieke verenigingen gegeven, maar soms is een lezing ook het toegankelijk voor iedereen. Je kan je aanmelden via nieuwsbrief. Indien je zelf de leiding hebt over een vereniging, kun je altijd een aanvraag indienen.
 
Men kan ook deze esoterische verhandeling bestellen via mail  (180 blz). Je ontvangt dit uitgedrukt en ingebonden voor de prijs van  34 € + verzending 5 € (België)
 
Wil je het digitaal ontvangen? Dit kan je bezorgd worden in .pdf-formaat. Kostprijs: 14 € (België)
 


Bookmark and Share

Geen commentaren


Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu