googlef861baca2096afea.html UA-79846156-1

Een nieuwe tijd - Blog - Leukermet2.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een nieuwe tijd

Gepubliceerd door in dagboek ·
 
EEN NIEUWE HOOPVOLLE TIJD
 
Tijden veranderen. De tijd is gekomen om nieuwe informatie te geven over wat er op deze wereld gaande is. Ik vraag jullie niet om te geloven wat ik zeg. Ik vraag enkel om open te staan voor de informatie die ik geef. Er zijn een aantal zaken bezig. Ik geef deze informatie niet om jullie te overtuigen, maar enkel ter overweging. Ik geef je deze informatie om u voor te bereiden op grote veranderingen die momenteel plaats vinden. Deze informatie is profetisch van aard en ik kan het niet bewijzen. Als u onbevooroordeeld luistert naar wat ik vertel, dan ben ik al blij. Ik hoop met deze informatie je hoop te geven en aan je kinderen en je kleinkinderen. Het is een boodschap van hoop.
 
Er zijn veel positieve veranderingen in deze wereld, maar tegelijkertijd is er veel ellende en pijn. De oorzaak van deze wereldse ellende komt door ons eigen handelen en denken, door onze eigen egocentrische ingesteldheid. De mensheid doet zichzelf veel ellende aan. Het houdt maar niet op. Maar er zijn echter ook positieve veranderingen als gevolg van grote kosmische gebeurtenissen. Er zijn er drie in aantal. Ze zullen onze levenswijze drastisch veranderen. De meeste mensen zijn onwetend over deze drie veranderingen.
 De eerste grote verandering ....
Verder lezen? Dat kan. Maar de drie grote veranderingen die ik beschrijf telt zo'n 8 blz. We denken dat dit wat te lang is voor je ogen om dit op PC of phone te lezen. Daarom kun je deze ontvangen per post. Geef ons je naam en adres en we sturen het je op. Wil je het per mail en wil je het zelf uitprinten? Stuur ons dan gewoonweg een mail

Bookmark and Share

Geen commentaren


Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu