googlef861baca2096afea.html UA-79846156-1

Het verhaal van de Joden en de oplossing van het Joods probleem - Blog - Leukermet2.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het verhaal van de Joden en de oplossing van het Joods probleem

Gepubliceerd door in dagboek ·
Dit is een artikel dat heel gevoelig ligt. Het beslaat 10 pagina’s en kan te lastig zijn voor de ogen om dit artikel geconcentreerd te kunnen lezen. Het onderwerp ligt heel gevoelig en kan velen in het verkeerde keelgat schieten. Daarom publiceer ik dit niet en stel ik dit artikel enkel ter beschikking voor hen die het willen lezen. Uit ervaring heb ik geleerd dat enkelen mijn schrijven te provocerend vinden. En dit artikel kan inderdaad voor bepaalden heel moeilijk liggen. Daarom is dit artikel enkel beschikbaar op aanvraag. Wie vraagt krijgt antwoord.

Waarover gaat het? Het gaat over de Joden. Waarom werden en worden zij nog vervolgd en door velen geminacht? Wat hebben ze misdaan en wat kunnen zij doen om hun fouten te herstellen? Wat is de oorzaak van de Holocaust? Wat is hun fout? Hebben zij wel fout? Wat of wie ligt aan de bron van de ellende?

Eerst wordt bondig hun geschiedenis beschreven, beginnend bij hun aartsvader Abraham en hun redder Mozes en eindigend met de momentele strijd tussen Mohammed en Jehova. Het gaat over de strijd tussen de Islam en het Jodendom.

Ook ligt een duidelijke oplossing om een einde te maken aan de continue strijd tussen de Arabieren (Islam) en Israël (Joden) en alle vormen van rassenhaat.

Hoe te bekomen?
Digitaal kan hij gratis worden verzonden naar mensen die zich aangemeld hebben in mijn nieuwsbrief.  Indien je niet bent ingeschreven, dan kun je dit nu doen. Je kan je ook nu of achteraf uitschrijven. Je kunt het artikel ook krijgen op papier uitgeprint, mits betaling van 5 € (voor verzending en kleurenkopie).  

Bookmark and Share

Geen commentaren


Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu