googlef861baca2096afea.html UA-79846156-1

Schijnheiligheid - Blog - Leukermet2.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Schijnheiligheid

Gepubliceerd door in dagboek ·
In het Heilig-Hart & College Halle hebben Chiromeisjes vrijdagochtend een zitstaking gehouden.
De reden: "rokjes en shorts mogen niet hoger dan tien centimeter boven die knie komen volgens het nieuwe schoolreglement."  Aldus sprak Dany Berckmans, directeur van vermeld college.

Blijkbaar zijn de kaloten nog altijd niet seksueel vrij. Ze worden nog seksueel geprikkeld op 1 cm na. Waarom geen 7 cm , maar 10 cm? Of 12 cm? 12 is het getal van de apostelen, 7 is het getal van de sacramenten ... Kom nou, doe niet zo flauw.  Tussen haakjes, het getal 3 is het getal van de goddelijke drievuldigheid en het getal 0 is het getal van het eeuwig oneindige die geen begin kent. Kies dus voor 0 cm boven de knie! 't Zal veiliger voelen. Blijkbaar toch een evolutionaire vooruitgang van 3 cm. Courage ... misschien komen we er nog wel.

Moet je echt directeur zijn om zich zo'n ideeën los te laten?

Kaloten zijn bang van seks, de meest noodzakelijke energie die nodig is om het leven in stand te houden. En het zijn juist die kaloten, in priester- of andere religieuze uniformen vermomd, die de meest respectloze houding vertonen in het gebruik van deze goddelijke levensenergie. Shame on you, catholics! Shame! Shame! Shame! 1000 X shame!

Wit gekalkte graven, adderengebroed, farizeeërs en schriftgeleerden, jullie zijn experts in huichelarij. Laat het hellevuur louterend werken en al jullie voorgewende heiligheid - wat ook schijnheiligheid wordt genoemd - verbranden.

Moeten de meisjes nu korte rokken dragen? Nee, ze moeten niet. Laat hen zelf de vrije keuze. Vrijheid in "zijn", vrijheid in "expressie". Daar draait het ons om. Laat evolutie evolueren in alle respect voor de evolutie zelf. Angst voor evolutie is angst voor het leven zelf.

Bookmark and Share

Geen commentaren


Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu