googlef861baca2096afea.html UA-79846156-1

Het Onze Vader - Blog - Leukermet2.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het Onze Vader

Gepubliceerd door in dagboek ·
Een tijd geleden hebben katholieke toneelspelers de merkwaardige inspanning gedaan, na vele onderhandeling en discussies, om één woord te wijzigen in het Onze Vader. Het was in 2014 aangekondigd en uiteindelijk in 2016 in de openbaarheid gebracht. Ze hebben daar dus twee jaar over gedaan! ' t Is lijk in den politiek, LOL .
Het woord 'bekoring' werd vervangen door 'beproeving'. Waw! .. wat een vernieuwing!

Zou deze onderstaande tekst niet meer passend zijn in deze tijd? Dit is een tekst die ik las op LinkedIn van Peter den Haring

“Hallo Oervader, Oermoeder, die altijd om ons heen is, ik respecteer u want vanwege uw wil ben ik hier en is alles, in de hemel en op aarde, precies zoals u uw koninkrijk wilde inrichten in een schepping van licht en donker. Om optimaal te kunnen leren en groeien vraag ik u mijn lichaam te voeden en me te helpen begrijpen dat er geen schuld meer is noch de noodzaak van boete. Ik vraag u om mij vergeving te leren omdat ik soms mijn ego boven mijn ziel plaats, terwijl ik tegelijk anderen verwijt dat te doen. Ik vraag u om me te helpen om steeds liefdevolle verbinding te maken met al mijn medeschepselen in plaats van hen slechts te gebruiken voor eigen genot en voordeel. Ik weet dat u dat kunt, want u bent eeuwig, zoals ik eeuwig ben.”

tekst: www.tijdgeest-magazine.nl

Bookmark and Share

Geen commentaren


Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu